Szilágyi Csongor-Secretary


Sunt absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Cluj Napoca .Din 1999 am lucrat la un punct farmaceutic veterinar din Cluj Napoca iar din anul 2000 la cabinetul veterinar Vetomed , Cluj Napoca. Actualmente lucrez ca medic veterinar la farmacia & cabinetul veterinar Promedivet din Sângeorgiu de Pădure,jud. Mureș.
Subiectul lucrării mele de diplomă a fost un studiu coproparazitologic al faunei silvatice din jurul localității Sg. de Pădure iar pentru a recolta probe am efectuat nenumărate ieșiri pe teren. Astfel am avut posibilitatea de a cunoaste mai bine fauna salbatică a zone. Sunt un iubitor al naturii și vreau sa iau parte în apărarea faunei sălbatice și al habitatului său natural.

I graduated the University of Veterinary Medicine in Cluj-Napoca. In 1999 I worked at a veterinary pharmacy in Cluj-Napoca and in 2000 at Vetomed pet’s surgery, Cluj-Napoca.
Today I work as a vet at Promedivet pet’s surgery and pharmacy, Sângeorgiu de Pădure, Mureș County.
The subject of my graduation paper was a coproparazitologycal study of the fauna in the surroundings of Sg. de Pădure and in order to gather samples I hiked a lot in the weekends. This way I had the possibility to know better the wild fauna of the surroundings. I love nature and I want to take part in the protection of wild fauna and its natural habitat.

Language selection
English (United Kingdom)Hungarian (formal)Română (România)
Support us

Clic pe imagine

Contacts

Phone numbers:

  • Borka Vitális Levente 0744 509 254
  • Kükölkuti Loránd 0744 597 674
  • Szilágyi Csongor 0744 899 719

Email: info (at) vets4wild.ro